Barátnőm elkallódott női kötött pulóvere

Nem rég értünk haza egy kiadós Lengyelországi túráról. Beköszöntött a tavasz, jó idő van, miért maradnánk otthon, ha minden adott, hogy világot lássunk! Szerencsére nem vagyunk betegek, egész jól megy sorunk, mert szorgosan dolgozunk és még egy jól működő autónk is van. Egy kis kék autó, aminek a teteje ”levehető”. Bár túlzott napsütésben nem a legjobb, ha nincs az ember feje fölött a tető, mert a menetszéltől nem érzi, hogy a nap mennyire égeti a bőrét, ezért csúnya leégéseket lehet szerezni. Visszatérve a kirándulásra. Másfél hetet töltöttünk a szomszédos ország határain belül. Több nagyobb városba látogattunk el, volt, amikor szállodába, vagy motelbe, de volt, hogy a szabad ég alatt vagy akár az autóban aludtunk. Szerencsére elég rugalmasak vagyunk, nem ijedünk meg semmilyen váratlan helyzettől, mert tudjuk, minden magunkkal hoztunk, amire szükségünk lehet!

Így a felszereléssel nem volt baj, mert rengeteg ruha került be a táskába, mert még a vésztartalék vésztartalékára is gondoltunk. Kicsit az autótól féltem, hogy nem fogja bírni ezt a rengeteg kilométert, mert a Lengyel föld elég nagy, hosszú üres utakon kell kanyarogni olykor. Volt egy nap, amikor vagy 10x kellett le fel vennünk a pulcsink, mert hegyre föl, hegyről pedig le jöttünk. Így siekrült megjegyeznem barátnőm lilás virágos pulcsiját. Egy nagy kis dekoratív női kötött pulóver volt. El is neveztem túraszettnek, bár ezt így olvasva nem lehet olyan mulatságos, mint ott kettőnk között.

Mikor hazaértünk a kis kirándulásunkból, az autót azonnal elvittem szervizbe, hogy minden rendben van-e vele és nem kell attól tartanom, hogy egyszer csak lefullad alattam. 2 napot töltött a szervizben, és amikor elhoztuk elég nagy csalódás ért minket…

Valószínűleg benne maradt az autóban a túraszett, azaz barátnőm kedves kis pulóvere, mert otthon nem találtjuk sehol. Mivel az autóban sem volt, de abban biztosak vagyunk, hogy hazafelé még a kötött pulóver meg volt, mert hordta a kedvesem, ezért arra következtetünk, hogy valamelyik autószerelő hazavitte a kedvesének…

Nagy szívfájdalom volt ez, mert barátnőm szerette nagyon azt a ruhadarabot, de mivel nőből van nem kellet félteni, hamar találta egy webshopot, aminek a böngészésétől már teljesen oda és vissza volt, mert annyi jó dolgot talált rajta. Nekem is mutatta az oldalt, de nem tudtam meghatódni tőlük, azonban jó volt látni végre egy olyan szájtot, ahol vásárolni is lehet, hogy minden hasznos információ (szállítási idő, ügyfélszolgálat) világosan fel van tüntetve rajta.

Alig telt el pár perc, a kosár tartalma már 3 terméket magáénak tudhatott… Úgy látom hamar túltette magát elveszetett kedvenc pulcsiján, de át mit lehet tenni. A nő boldogsága az első, nem szabhatom meg mikor mit vegyen, ráadásul annyira nem is bántam, mert szeretem ha ruházkodik a nő, legyen mindig tip-top, ráadásul egy szimpatikus webáruházból rendelte meg mind ezt.

3-14 nap a szállítási idő, úgy érzem ez alatt az idő alatt, biztos csicseregni fog, az izgatottságtól, hogy még is milyen lesz az új ”szajré”.