Dolgok, amiket a szervízben hagynak a feledékeny autó tulajdonosok

A feledékenység senkitől sem áll távol. Amikor a szervizbe hozzák az autókat, annak ellenére, hogy az elterjedt vélekedés az, hogy semmit ne hagyjanak benne, mikor szervizbe viszik, mindig találunk valami érdekeset benne, amihez persze nem nyúlunk, csak akkor mozdítjuk el, ha nagyon muszáj. Általában szemüvegek, rágók, élelmiszer, ruhadarabok, pokrócok és cigaretta marad az autókban szervizeléskor, de találtunk már pénztárcát, plüssállatot és aktatáska is volt már a hátsóülésen. Nem állt szándékomban megnézni az aktatáskát, de ki voltak belőle csúszva a papírok, amik nem mások voltak, mint iskolai dolgozatok. Azonnal hívtam az autó tulajdonosát, hogy ez bizony fontos lehet, így nemsokára vissza is jött a tanár, aki a kocsiban felejtette a tanulók dolgozatait.

Az unokatestvéremnek most lesz a diplomaosztója, és már napok óra gondolkoztam az ajándékán. Tanárnak tanul, így az aktatáska igazán jó ötletnek tűnt. Az aktatáska tulajdonosa készségesen válaszolt a kérdésemre, hogy mégis honnan szerzett egy ilyen, látszólag is nagyon jó minőségű aktatáskát.

Ő ajánlotta a bagboxot, ahonnan én is rendeltem egy nagyon jó minőségű aktatáskát az unokatestvéremnek. Sok szín volt, de a fekete mellett döntöttem, az biztosan mindenhez menni fog. Nagyon jó ajánlatot sikerült kifognom, az aktatáska nagyon jó minőségű, és még a szállítás is ingyen volt. Alig vártam, hogy a diplomaosztón megörvendeztessem az unokatestvéremet ezzel a nagyon szép, valódi bőrből készült, minőségi aktatáskával.

Azt olvastam, hogy egy jobb minőségű aktatáska akár 10 évig vagy akár tovább is gond nélkül használható, márpedig ez egy elég jó minőségű aktatáskának tűnik. Remélem az első munkahelyén meg fogja könnyíteni a dolgozatok cipelését az unokatestvéremnek.