Egy autószervizben is megtalálhatod a tökéletes lakást

Sose hittem volna, hogy egyszer majd egy autószervizben fogom megtalálni az álomotthonomat. Még ha nem is közvetlen értelemben. Marcival, a jelenlegi párommal találkoztam a szervizben, ahol amiatt voltam, mert az autómat vittem be kézifék-hiba miatt. Mikor először megláttuk egymást Marcival, azonnal éreztem, hogy van köztünk valami. Már ott elkezdetünk beszélgetni egymással és el is kérte a telefonszámomat. Pár nappal később hívott először és el is mentünk egy randevúra. Én akkoriban pont költözés előtt álltam és ez jó beszédtémának tűnt, ezért erről kezdtünk el beszélgetni. Elmeséltem neki, hogy nagyon nehezen találok lakást és már tiszta ideg vagyok, szorít a kiköltözés ideje a lakásból és még nincs hova mennem. Már akkor feltűnt Marci hihetetlen segítőkészsége, ami a hónapok során sem kopott ki egyáltalán. A randinkon próbált ötleteket adni, milyen oldalakra érdemes ellátogatnom lakásvásárlás céljából, de már mindegyiket ismertem azok közül és nem sikerült rajtuk jó lakást találnom. Végül úgy váltunk el egymástól, hogy körbekérdez a baráti körében, tud-e valaki olyan lakást, mint amilyet megálmodtam magamnak. Ebből már tudtam, hogy nem az volt az első és utolsó találkozásunk.

eladó lakás Budapesten 2

Marci nagyon kedves volt, mert már másnap írt nekem, hogy sikerült szereznie egy tök jó infót, vagyis pontosabban egy linket, ahol biztos fogok magamnak új otthont találni. Átlinkelte nekem a Nextapró oldalát, egy addig számomra ismeretlen hirdetős oldalt. Mikor megnyitottam a linket, rögtön megtaláltam a keresősávot, ahol be tudtam állítani, mire is van szükségem. Az eladó lakások Budapesten általában nem olcsók, ezt jól tudtam, de a legtöbb oldalon irreálisan magasak voltak az árak. 18-20 négyzetméteres lyukakat árultak 25-30 millió forintért, vagy többért. De a Nextaprón teljesen korrekt árakkal találkoztam. Beállítottam, mely kerületek jöhetnek nálam szóba, valamint hogy mennyi összeget szánok maximum az ingatlanra és már böngészhettem is a jobbnál jobb lakások között. Azonnal meg is köszöntem Marcinak, hogy segített nekem és megírtam neki, hogy érzem, itt fogom megtalálni az álomlakást magamnak. Hát nem is tévedtem, mert pár perc pörgetés után megláttam a tökéletes választást. Árban, méretben, környékben is pontosan olyan volt, mint amilyet elképzeltem magamnak. Nem is értettem, miért nem csaptak még le rá, reménykedtem, hogy még aktuális a hirdetés. Ráírtam a hirdetőre az oldalon keresztül és 10 percen belül jött is válasz, hogy még nem adta el a lakást és ha szeretném megnézni, akkor a következő napokban meg is tehetem. Naná, hogy azonnal le is csaptam a lehetőségre és már másnapra lebeszéltem a tulajjal a találkozást. Marci el is kísért engem a lakásnézésre, ez volt a második randink programja. Tudom, ez nem túl romantikus, de jól éreztem magam vele és biztonságban éreztem magam mellette. No, nem mintha tartanom kellett volna a tulajtól, aki nagyon kedves kis csajszi volt. Elpanaszolta, hogy amíg nem rakta fel a Nextapróra a hirdetést, csak fura alakokkal találkozott, de mióta oda feltette, csak rendes, tisztességes emberek keresték meg, de mind közül mi voltunk neki a legszimpatikusabbak. Mivel a lakás pont olyan volt, mint amit a neten láttam belőle, nem is volt kérdés, hogy megveszem-e.

Ennek egyébként már három hónapja, azóta már be is költöztem és Marcival is együtt vagyunk. Ugyan még nem tart ott a kapcsolatunk, hogy összeköltözzünk, de nemsokára az is eljön majd szerintem. Szerencsére a kocsimat is visszakaptam a szervizből, kiderült, csak egy apró hiba volt, amit ki kellett javítani rajta. Kezdett egyenesbe jönni az életemet és ezt nem csak Marcinak, de a Nextaprónak is köszönhetem.